2013-08-23 08:44:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - változtasson életmódján

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nem lehet önre ismerni: mintha kicserélték volna. Ne is csodálkozzon, ha szűkebb környezete felettébb furcsának találja a viselkedését. Ma a szokásosnál nehezebb lehet megfelelnie az elvárásoknak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pozitív hozzáállásával sokat segíthet magán, és ezzel jó hatással lehet a környezetére is. A lényeg az, hogy legyen miből táplálkoznia. Ha minden energiáját másokra fordítja, akkor a végén úgy érezheti magát mégis, mint egy zsák, amit kiürítettek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerencsésnek és a sors kegyeltjének érzi ma magát. Örüljön is annak, amije van, és semmiképp se keseregjen elmúlt, vagy reménytelen dolgok miatt. Az élet, ami körülveszi, tele van rejtelemmel és szépséggel. Fedezze fel!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Engedjen egy kicsit a merevségéből! Ez általában nem is jellemző önre, és a környezete is nehezen fogadja el, hogy úgy kösse az ebet a karóhoz. Ha hagyná kicsit szaladgálni azt a bizonyos kutyát, hamarosan a kezét nyalogatná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Változtatnia kellene az életmódján, és ezt ön is régóta érzi már. Csak a módja nem világos még, hogy hogyan is tehetné jobbá azt. Ma a szerencse olyan embert hozhat ön elébe, aki ebben a segítségére tud lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyszabású terveit nem vitelezheti ki egyedül. Szüksége lesz segítségre, amit viszont csak akkor kap meg, ha kompromisszumokra késznek mutatkozik. Elsősorban a kedvesével szemben. Engedje, hogy ő viselje a nadrágot!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kissé zavarosnak látja ma a világot. Úgy érzi, hogy becsapták, vagy magára hagyták. Nehezen találja az irányt. A keresésben segítségére lehet az emlékezet. Nemcsak a sajátja, hanem a családé, a gyökereire való visszaemlékezés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán kedvetlenül megy ma munkába, de ott váratlan örömben lehet része. Olyasmivel lephetik meg, ami akár még az anyagi körülményein is javíthat. Elsőre csak a nehézségeket látja, de aztán felfedezi a lehetőségeket is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatában nagyobb határozottságot kellene mutatnia. Eddig talán nem tudta eldönteni, hogy kit is válasszon. Vagy a hivatalos kapcsolata mellett talán feltűnt egy „romantikus” szál is. A kettős játék egy ideig üdítő lehetett. De már inkább fárasztó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma jobban kellene figyelnie magára és a környezetére egyaránt. Ez egyrészt azt is jelentheti, hogy ideje lenne egy bizonyos szűrővizsgálatnak, vagy éppen a háza táját kellene jobban ellenőriznie. Gondok lehetnek a fejjel és a tetővel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön általában nem tartozik a gyáva nyulak közé, de most mintha minden új lehetőség megrettentené. Pedig nem kellene tartania attól, hogy esetleg nem tud megfelelni az elvárásoknak. Sokkal több rejlik önben, mint mutatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Harmonikus napot jeleznek a csillagai. Nem történik semmi egetverő, vagy szokatlan, viszont a viták, a viharok teljesen elkerülik. És a kedvesével is kéz a kézben sétálgathat. A társalgásuk mély értelmű és érzelmes is egyben.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: